Nieuws

Nieuws

05apr

Toewijzing woningen eerste fase

De toewijzing voor de huizen in fase 1 is een feit. Maar liefst 37 van de 42 huizen zijn toegewezen. Alle ingelote kandidaten van harte gefeliciteerd!
Lees verder
11mrt

Inschrijving Sprankelveld geopend!

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor een huis in de eerste fase. Het inschrijfformulier en de inschrijfprocedure staan vanaf nu op de website.
Lees verder
10mrt

Prijzen en plattegronden online

De prijzen en plattegronden van de 42 huizen in de eerste fase staan op de website! Bekijk op je gemak naar welk woningtype en/of bouwnummer jouw voorkeur uit gaat.
Lees verder
08mrt

Inloopavond 11 maart 2016

Wil je graag meer informatie over de huizen in Sprankelveld? Dan ben je aankomend weekend op diverse momenten van harte welkom. De agenda ziet er als volgt uit:
Lees verder
09feb

Sprankelveld op Woonbeurs Rotterdam

De start verkoop van de huizen in Sprankelveld komt steeds een stapje dichterbij. Op zaterdag 12 en zondag 13 maart staan wij met ons team op de Woonbeurs Rotterdam.
Lees verder
22dec

Verwachte start verkoop

Een groot gedeelte van de wettelijke procedures, die doorlopen moesten worden om te kunnen starten met de verkoop, is afgerond. Tijd om de volgende stap te zetten in de realisatie van Sprankelveld.
Lees verder
29sep

Stand van zaken

Op dit moment werken wij hard aan de verdere uitwerking van de woningen in Sprankelveld. Om te kunnen starten met de verkoop van de huizen moeten er eerst een aantal vergunningstrajecten worden doorlopen.
Lees verder
30jun

Zomer op Zuid

Deze zomer is er van alles te doen op Zuid. Van muziekfestivals in het Zuiderpark tot theatervoorstellingen op het plein.
Lees verder
29jun

Sprankelveld op Facebook

Sinds deze week heeft Sprankelveld ook een eigen pagina op Facebook.
Lees verder
23jun

Eerste beelden beschikbaar

De eerste beelden van de toekomstige woningen in Sprankelveld zijn af.
Lees verder
Nieuws