Bewust Nieuwbouw

Bewust Nieuwbouw

Je bent op zoek naar een nieuw huis. Misschien zelfs specifiek naar een nieuwbouwhuis. Maar weet je wat er allemaal bij komt kijken als je hier een nieuw huis wilt kopen? Om je daarover zo goed mogelijk te informeren verwijzen wij je graag naar de website www.bewustnieuwbouw.nl

Op Bewust Nieuwbouw vind je de voordelen van een nieuwbouwhuis en een stappenplan om je door het proces te loodsen van oriënteren tot en met wonen. Ook biedt de site antwoorden op allerlei vragen bijvoorbeeld wie wat doet, garantie, financiering, nieuws over nieuwe wetgeving en technieken in nieuwe huizen. En je kunt er verhalen lezen van mensen zoals jij. Wat zijn hun ervaringen met het kopen van een nieuwbouwhuis?

Nieuwsgierig geworden?
Bezoek Bewust Nieuwbouw! Bewust Nieuwbouw is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM. Zij ontwikkelen en bouwen huizen, gebouwen en buurten waar mensen graag wonen, werken, winkelen en elkaar ontmoeten. Zij werken kortom, aan een prettige leefomgeving.